NOWOŚĆ! Frusto Serwis news

18 grudnia 2023

Rozpoczynamy nowy cykl nagrań na naszym kanale YouTube. Frusto Serwis news to odpowiedź na pytania płynące z terenu. Naszym celem jest dostarczenie najświeższych informacji na temat upraw warzywniczych, sadowniczych i jagodowych.

NOWOŚĆ! Frusto Serwis news

Najświeższe komunikaty

Niebawem emisja pierwszego materiału. Każde nagranie będzie odpowiedzią na nurtujące pytania producentów warzyw i owoców, kierowane do naszego Frusto Serwisu. Nasi doświadczeni doradcy zebrali najczęściej powtarzające się pytania, na które odpowiadają w krótkich nagraniach wideo, dzieląc się swoją wiedzą.
 

Frusto Serwis news – komunikaty i aktualności

Filmy będą emitowane cyklicznie, aby zapewnić regularny dostęp do aktualnych informacji. Stanowią swego rodzaju komunikaty sadownicze, komunikaty warzywnicze oraz komunikaty jagodowe. Przede wszystkim poruszą tematy newsowe, dotyczące aktualnej sytuacji w sadownictwie i warzywnictwie
Jeszcze w grudniu będziecie mogli dowiedzieć się więcej na temat relacji siarki z azotem w roślinach. Wiosną, w fazie zielonego liścia/pierwszego pąka, chcielibyśmy poświęcić czas mszycy i zwrócić uwagę na newralgiczne momenty zwalczania różnych jej gatunków. Jesienią nie zabraknie odpowiedzi na powracające pytania o sposoby zwalczania chorób przechowalniczych.
 

Pierwszy serwis informacyjno-doradczy w Polsce

Frusto Serwis stworzyliśmy z myślą o gospodarstwach sadowniczych i warzywniczych,  które poszukują najskuteczniejszych rozwiązań, by zoptymalizować koszty przy zachowaniu najwyższej jakości. Jest to w pełni bezpłatny serwis doradczy. 
 

Jak skontaktować się z Frusto Serwisem?

Najlepszym krokiem będzie rozmowa z naszym przedstawicielem handlowym,  który skieruje zapytanie do odpowiedniego eksperta. Więcej o Serwisie pisaliśmy TU.

Już teraz zapraszamy do subskrybowania naszego kanału You Tube, aby być na bieżąco z najnowszymi nagraniami Frusto Serwis news!
18 grudnia 2023

Spis treści

Udostępnij

Opinie

Przeczytałeś artykuł?

Podziel się opinią jako pierwszy!